Οι δασκάλες της προγεννετικής γιόγκα Birthlight είναι γενικά δύο κατευθύνσεων.  Οι δασκάλες γενικής γιόγκα που έχουν εξειδικευτεί στην προγεννετική γιόγκα εγκυμοσύνης από το Βirthlight και οι επαγγελματίες μητρότητας που έχουν εξειδικευτεί επίσης στην προγεννετική γιόγκα από το Birthlight.

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει σχεδόν πάντα ‘overlap’.  Οι επαγγελματίες μητρότητας δηλαδή, έχουν ή αποκτάνε όλο και περισσότερη γνώση και ενδιαφέρον για τη γιόγκα και οι δασκάλες γιόγκα έχουν κάποιο ενδιαφέρον για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, το οποίο συνήθως εμβαθύνεται μετά από την επαφή με όλο και περισσότερες έγκυες.

Το μάθημα θα είναι διαφορετικό ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις, αλλά θα είναι οπωσδήποτε διαφορετικό και από δασκάλα σε δασκάλα.  Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε όποιο τμήμα και αν ενταχτείτε, με όποια δασκάλα μας και αν κάνετε ιδιαίτερο, θα ευχαριστηθείτε.  Θα έρθετε σε βσθειά επαφή με τον εαυτο σας και το μωρό σας, θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα μάθετε πράγματα για το σώμα, τον τοκετό, την εγκυμοσύνη.  Σε ομάδα θα έρθετε σε τακτική επαφή με άλλες μαμάδες και θα βλέπετε μία μία να αποχωρούν λόγω μητρότητας!!  Θα βοηθήσετε το σώμα σας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της εγκυμοσύνης και του τοκετού και θα είστε πιο καλά προετοιμασμένες σωματικά και ψυχικά για την επιλόχεια περίοδο.

Υπάρχουν και δασκάλες προς πιστοποίηση, οι οποίες κάνουν μαθήματα, συνήθως δωρεάν. Επικοινωνείστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε. Βλέπετε στη σελίδα τμήματα, για να ενημερώνεστε για νέα τμήματα και δωρεάν συμμετοχή σε πρακτικές.